Over ons

Al 20 jaar actief in de bouwsector

Door onze jaren ervaring in de bouwsector is geen enkel project te ingewikkeld. U wilt een woning (open, half open of gesloten bebouwing) of appartement bouwen? Geen probleem! Samen met u, zorgen we ervoor dat uw droomwoning gerealiseerd wordt.

Heeft u interesse in een kennismaking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken er alvast naar uit!

Woning van A tot Z in eigen beheer

Sleutel op de deur woningenzijn onze specialiteit. Wij realiseren het hele bouwproces in eigen beheer. Zo behoudt u een goed overzicht over uw project, aangezien u niet met verschillende partners moet afspreken wie wat voor u kan betekenen.

Bent u een handige harry en wilt u liever zelf de afwerking uitvoeren? Wij kunnen ook steeds een casco woning opleveren, zodat u hier verder mee aan de slag kan.

Waarom kiezen voor DJ Building?

Eén aanspreekpunt

U kan steeds bij ons terecht voor vragen en de opvolging van uw project. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij snel anticiperen. U als klant staat steeds centraal!

Eigen team

We maken gebruik van ons eigen team ervaren werkmannen. Elks heeft zijn eigen specialiteit en iedereen draagt bij in het volledige bouwproces. Zo zijn we niet afhankelijk van externen.

Sanitair en ventilatie

Graag uw sanitair of uw ventilatiesysteem mee laten realiseren? Dit is geen probleem voor ons! We zitten graag met u samen om uw wensen te bespreken en voeren deze uit aan de hoogste kwaliteit.

Onze partners

DJ Building staat altijd en overal voor u klaar!

U bent helemaal overtuigd van de voordelen van staalframebouw? U wil graag bekijken hoe wij uw droom kunnen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen u een offerte op maat. DJ Building is een pionier in staalframebouw in België en hét aanspreekpunt om uw toekomstige woning van A tot Z in eigen beheer te realiseren.