Bouwen

Hoe realiseren we uw droomwoning?

1. Luisteren naar wat u wenst

Wij maken graag kennis met u en met een kopje koffie luisteren wij naar wat u essentieel vindt voor de realisatie van de woning. Uiteraard geven wij nog veel meer extra uitleg over onze nieuwe manier van bouwen en over de staalconstructies in het algemeen. We overlopen stap voor stap alle vooruitzichten die u kan verwachten.

2. Alles eerst op een rijtje

Onze presentatie is niet speciaal gemaakt, maar een procedure en werkwijze. We lichten het u dan ook persoonlijk toe, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden. We plannen het hele traject dat u doorloopt zorgvuldig en zetten dit in de dienstregeling. Ook stellen wij in stap 2 van het traject een budget op van begin tot eind. Als dit allemaal besproken is met u kunnen wij aan de slag met de productie van de constructie van uw dromen!

3. Beginnen met het echte werk

De werken kunnen beginnen! Tijdens elk werfbezoek bestuderen we samen de bouwstatus van uw huis, evalueren we wat er is gebeurd en kijken we naar de volgende stappen bij het bouwen van ow woning.

Belangrijke opmerking: ons bouwteam doet voor u alles, van A tot Z alles. Zelf hoeft u niets te doen, enkel bewonderen hoe uw huis geleidelijk uw droomwoning word!

4. Resultaat loont

Altijd als de woning klaar is bekijken we samen met u het volledige eindresultaat. Wat voor ons zeer belangrijk is, is een proper afgewerkt huis en een perceel dat er niet meer als een werf bij ligt! Wij zouden de eerste gasten kunnen zijn in het huis, dus daarom klinken we graag met u om het volledige plaatje af te ronden.

Welke bouwmogelijkheden zijn er?

DJ Buildings biedt 2 bouwmogelijkheden aan, waaruit u kan kiezen. Om uw woning precies naar u wensen te laten bouwen:

Sleutel-op-de-deur

Het is een concept waarbij wij verantwoordelijk zijn voor projectmanagement en ervoor zorgt dat het geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Rekening houdend met het vooropgestelde budget, kunt u uw huis helemaal compleet maken met de door u geselecteerde materialen. Op deze manier kunnen wij u volledig geruststellen van uw lasten en kunt u kijken hoe uw droomhuis tot stand komt.

Casco

Dankzij het stalen frame is deze formule zeer geschikt voor onze handige werknemers. Nadat u het stalen frame heeft geplaatst om uw huis wind- en waterdicht te maken, kunt u zelf aan de slag met de verdere interieurdecoratie.

Liever uw huidige woning uitbreiden?

Doordat staal een licht materiaal is, kan deze ook gebruikt worden voor verschillende toepassingen om uw woning uit te breiden.
Zo kan u bij ons ook terecht voor:

Optoppingen

Bijgebouwen

Tuinhuizen of poolhouses

DJ Building staat altijd en overal voor u klaar!

U bent helemaal overtuigd van de voordelen van staalframebouw? U wil graag bekijken hoe wij uw droom kunnen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen u een offerte op maat. DJ Building is een pionier in staalframebouw in België en hét aanspreekpunt om uw toekomstige woning van A tot Z in eigen beheer te realiseren.