Hoe werkt het?

Productie

Staal wordt eerst vervormt, dit wordt ook wel koudwalsen genoemd. Het gebeurt volledig automatisch met de minimale verspilling. Op deze manier krijgen we een profiel waarin alle technische kanalen en groeven voor installatie zijn voorzien.

Profielen

Alle profielen van het stalen frame zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en hebben verschillende afmetingen. Zoals bijvoorbeeld: de hoogte 75, 89, 150, 200, 250 mm, de dikte van staal varieert van 0,7 tot 2,0 mm, de breedte is 50 mm en de lip is 15 mm.

Wanden

Bij DJ Building werken we graag met Fastwall+ wanden. In de Fastwall+ wanden zijn niet enkel de structuur en beplating al aanwezig, maar ook de isolatie, gevelbekleding en binnen-afwerking zijn reeds voorzien. Het gebruik van deze volledig afgesloten wanden zorgt voor een enorme tijdswinst en een grote kwaliteitsgarantie.

DJ Building staat altijd en overal voor u klaar!

U bent helemaal overtuigd van de voordelen van staalframebouw? U wil graag bekijken hoe wij uw droom kunnen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen u een offerte op maat. DJ Building is een pionier in staalframebouw in België en hét aanspreekpunt om uw toekomstige woning van A tot Z in eigen beheer te realiseren.