Voordelen

Snelheid

DJ Building is verantwoordelijk van productie tot assamblage, daardoor bieden wij een zeer snelle service aan!

Wij bouwen aan maximale snelheid een instapklare woning voor u! Wij kunnen het ons niet meer voorstellen dat een bouwproces meer dan een jaar kan duren! Door onze staalconstructie en de methode van opvolging wordt uw bouwproces aanzienlijk verkort!

Meer dan 50% snellere bouwtijd met de nieuwe methode die wij toepassen!

Voordelig

Fundamentele en structurele besparingen is gegarandeerd, want leveranciers worden tot het minimum beperkt!

Wij verlagen de kosten voor installatie en management op locatie. Hierdoor worden de projectbeheerkosten en vaste kosten verminderd.

Hoe sneller het gebouw gebruikt kan worden, hoe sneller de inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Milieubewust

DJ Building denkt absoluut ook mee aan het milieu!

Duurzaamheid is niet weg te denken in onze wereld. Ook wij als bouwsector dragen bij aan een groenere samenleving. We beperken de uitstoot van broeikasgassen tot het minimum bij staalframebouwen. Want een kortere bouwperiode zorgt niet alleen voor minder transport van en naar de bouwplaats, maar ook worden de materialen in 1 keer geleverd! Onze staalframeprofielen zijn 100% recycle- en herbruikbaar.

Staalframebouw is de manier om een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld!

Zijn er nog meer voordelen?

L

Licht gewicht

Door het lichte gewicht ten opzichte van houtskelet- en betonbouw, zijn de materialen eenvoudiger te verwerken tijdens de bouw.

L

Maatvast

Staal krimpt niet of zet niet uit als gevolg van wisselende temperaturen en vocht.

L

100% recycleerbaar

Staal is 100% recycleerbaar. Zo bouwt u uw woning ecologisch en draagt u uw steentje bij aan de natuur.

L

Onderhoud

Staal rot niet, gaat niet splijten en blijft steeds in vorm. Doordat staal een anorganische stof is, kan er ook geen schimmelvorming optreden.

L

Hogere isolatie

Dankzij het aanbrengen van isolatie in de frames, zijn er hogere isolatiewaarden haalbaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van een spouw.

L

Meer woonoppervlak

Doordat er geen spouw gebruikt wordt, zijn de wanddiktes smaller. zo wint u tot 30 cm in de breedte.

L

Geen droogtijd

Er is geen droogtijd bij staalframebouw. Hierdoor kan u sneller starten met het afwerken en inrichten van uw woning.

s

Opgelet!

Sparingen voor afvoer en leidingen moeten steeds in het voortraject worden opgenomen. Deze worden machinaal aangebracht tijdens de productie van uw materialen.

Waar toch rekening mee houden?

K

Hogere engineeringskosten

Het voortraject is arbeidsintensiever, omdat heel het plan in 3D getekend moet worden. Dit zit in de fase alvorens DJ Building kan starten.

K

Hogere kosten basismateriaal

Dit wordt echter goedgemaakt door de besparing van kosten dankzij een snellere plaatsing, minder transport en minder afval.

K

Uitgangspunten

De uitgangspunten van de constructieberekening en de tekenplannen moeten bekend zijn alvorens het bouwproject wordt opgestart.

K

Nadien geen wijzigingen mogelijk

Zodra de productie wordt opgestart is er geen wijziging meer mogelijk. Het is dus zeer belangrijk dat de plannen helemaal in orde zijn, alvorens te starten.

Staalframebouw heeft vele voordelen. Deze wegen, zowel financieel als praktisch, ruimschoots op tegen de eventuele nadelen. Dit zeker ten opzichte van traditionele bouwmethoden.

DJ Building staat altijd en overal voor u klaar!

U bent helemaal overtuigd van de voordelen van staalframebouw? U wil graag bekijken hoe wij uw droom kunnen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen u een offerte op maat. DJ Building is een pionier in staalframebouw in België en hét aanspreekpunt om uw toekomstige woning van A tot Z in eigen beheer te realiseren.